RING OSS - 011-323 29 81

Stambyte Norrköping

RING OSS - 011-323 29 81

Rivning

Rivning och stambyte i Norrköping

Behöver ni hjälp med rivning i Norrköping? Vi utför rivning av alltifrån badrum och kök till fasader, mellanväggar, tak och golv i alla typer av material – oavsett om det gäller en renovering eller ett stambyte i Norrköping. Vi tar även på oss uppdrag för rivning av altaner, balkong, garage eller hela hus.

Kontakta oss för rivning av er fastighet eller vid ett stambyte i Norrköping – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. 

Helhetslösning av rivning

Om ni behöver hjälp med en rivning i Norrköping skräddarsyr vi arbetet efter era önskemål. Vi utför rivning i samband med renovering, ombyggnad, vid en skada och stambyte i Norrköping. Vi river på ett säkert sätt och ser till att behålla byggnadens och lokalens stomme för om- eller tillbyggnad.

Vi har en stor maskinpark med olika redskap och verktyg. Vi använder rivningsrobotar, handsågar och kapmaskiner. Rivningsmaterialet sorteras sedan för att kunna återanvändas, återvinnas eller deponeras på ett tryggt och säkert sätt. 

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda effektiva lösningar och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi kan även utföra så kallad selektiv rivning i Norrköping där vi varsamt demontera det som ska bort från det berörda rummet och särskiljer olika material. 

Åtgärder för att minska störningar

En rivning går sällan obemärkt förbi, oavsett om rivningen sker i samband med en renovering eller ett stambyte i Norrköping. Vårt företag ser dock till att vidta alla de åtgärder som vi kan för att underlätta för våra kunders bostad eller lokal men också för era grannar.

Det här gör vi:

  • Vi spärrar av området där rivningen sker och använder dammfångare för att minimera spridningen av damm.
  • Vi anpassar oss för att minska störningar som buller så mycket som möjligt. 
  • Rivningsmassorna sorteras på plats och placeras i byggsäckar eller containers. Senast dagen efter avslutat arbete, hämtar vi behållarna av den anlitade miljöentreprenören. 

Riktar oss till olika kunder

Vi utför rivning åt byggrelaterade företag, fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar – oavsett om det gäller stambyte i Norrköping eller en renovering. Passa på att utnyttja möjligheten till rot-avdrag.